pondělí 18. července 2022

Festival Na Hnojišti II

Zveme Vás do Muzea U Kronikářa, kde proběhne 13. srpna tohoto roku druhý ročník multi-žánrového hudebního Festivalu Na Hnojišti.

Oslovili jsme kapely z blízkého i širého okolí - účast přislíbily skupiny z Kyjova, Milotic, Mutěnic/Prahy, Hodonína, Brna i domácích Ratiškovic.
Jak to bude probíhat?
- Začátek v sobotu 13. srpna ve 14:30 v Muzeu U Kronikářa (Ratíškovice, Dědina č.p. 83).
- Vstupné 200Kč za osobu, děti do 15let zdarma
- Vemte s sebou deky na polehávání nebo si sedněte na připravené lavičky a palety a pak už si budete jen užívat živou hudební produkci.
- Pro nejmenší děti je připraveno pískoviště a malý domeček s hračkami.
- Doplnění tekutin - čepované pivo, rozlévané víno místního vinaře, nealko + grilované speciality
- Návštěva toalet je zajištěna díky mobilnímu WC, v těsné blízkosti je možnost využít Hospodu Na Smyku
- Budeme šetrní k životnímu prostředí - doporučujeme přinést s sebou vlastní krýgl, skleničku nebo panáka - na pivo, víno, tvrdý alkohol a nealko - nejlépe z tlustého odolného materiálu (sklo, plast, dřevo, keramika, plech, ...), který dobře odolá nárazům při tanci a veselému skákání.
- Nemáme rádi jednorázové nádobí. Odpadky u nás nejsou vítány - co si přinesete, to si i domů odnesete - děkujeme, že nezahlcujete naši jedinou popelnici.
- Budeme taktéž ohleduplní k našim sousedům. Akce se koná uprostřed vesnice - ve 23:00 je tedy potřeba, abyste se v klidu a tichosti odebrali do svých domovů nebo do přilehlých restauračních zařízení.

Aktuality, diskuze a detaily můžete nají na Facebookové stránce festivalu.


Děkujeme za respektování našich pravidel. Jen díky nim bude možno festival v případě jeho zdárného průběhu realizovat i příští rok.
Těší se na Vás - Krasospolek a přátelé

Žádné komentáře:

Okomentovat